Another crep in the wall

Estem molt content i contentes d’informar-vos que pròximament les arts visuals invadiran un espai culinari per portar a terme un projecte que el col·lectiu Morir de Frío i el restaurant El Galliner han volgut anomenar “ Another crep in the wall”.
Morir de Frío s’encarrega de la cerca d’artistes per demanar-los una recepta, unes instruccions per elaborar una peça artística que serà realitzada per una tercera persona que l’interpretarà i materialitzarà per ser exposada a la creperia. El resultat s’exposarà a una de les parets de la creperia o es distribuirà per l’espai segons les indicacions. La recepta serà visible perquè tothom la pugui conèixer i, fins i tot, qui s’animi la pugui interpretar a la seva manera.

La primera exposició l’obren Bet Moret i Kitschiness.
La inauguració serà el dia 21 de Desembre a les 18h
al restaurant El Galliner
Plaça Nova 8, de Torelló
i es podrà veure fins el dia 18 de Gener

sobre les artistes participants:

Bet Moret (l’Ametlla del Vallès, 1985) és dissenyadora gràfica. La seva àvia era modista i creu que això té alguna cosa a veure amb la seva afició per la moda, a més, recentment ha cursat un Postgrau en Il·lustració. Juntament amb la Marta Mir, van crear una col·lecció d’ocells de fusta fets a mà.
+ info: www.betmoret.com

Kitschiness (Osona, 2011) són Bibiana Gala CollMaria Codina Sena i Iraida Arcarons Freixas, interessades en explorar els límits del mal gust. Encara que també es dediquen al disseny gràfic i al punt de creu, són mundialment conegudes pel seu objecte estrella: els jesusets. Manipulen aquestes figuretes convertint-les en personatges mítics de la cultura popular, des de David Bowie fins a Super Man.
+ info: http://kitschiness.wordpress.com/